انتشار اوراق تبعی بیمه‌ای برای اشخاص حقیقی و اوراق تبعی تأمین مالی (۱۷تیر۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد پژو ۲۰۷ دنده‌ای تا محدوده ۱.۲ میلیارد تومان قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد شدید قیمت‌ها با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، ایجاد مناطق آزاد مشترک در مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان بررسی شد قیمت دینار عراق همچنان روندی کاهشی دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ثبت سفارشات جدید واردات شکر از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی و خورشتی چقدر قیمت دارد؟ ریزش دوباره بورس پس از فقط یک روز مثبت | افت شدید ارزش معاملات (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد انجام پرواز می‌تواند جایگزین مبالغ بلیت‌های ابطال‌شده بشود تاثیر رانندگی اقتصادی روی طول عمر لنت ترمز خرید تضمینی گندم به حدود ۵ میلیون تن رسید رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو بازنگری می‌شود مدیر دفتر توزیع برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی: در سال ۱۴۰۴، در بخش خانگی باید ۳۱ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر متصل شود قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد (تیرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | کرفس در میادین تره‌بار مشهد کیلویی چند؟ تمدید پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر ماه ۱۴۰۴ آیا افزایش دامنه‌ نوسان صندوق‌های اهرمی‌ باعث جذابیت آن‌ها خواهد شد؟
سرخط خبرها

چند دغدغه شهروندی | هفت‌خان گرفتن وام بانکی

  • کد خبر: ۲۹۵۹۵۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
چند دغدغه شهروندی | هفت‌خان گرفتن وام بانکی
خیلی دور از ذهن نیست که قرار باشد وام ازدواج بگیرید و چند ماهی در صف انتظار پذیرش بانک بمانید. اما انتظار شش‌ماهه برای دریافت وام ودیعه مسکن دیگر کاملاً عجیب و غریب است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خیلی دور از ذهن نیست که قرار باشد وام ازدواج بگیرید و چند ماهی در صف انتظار پذیرش بانک قرار داشته باشید. در نظام بانکی ما البته دور از انتظار نیست که یکی دو بار وارد سایت شوید و چندین بار نام بانک پذیرنده را عوض کنید تا شاید زودتر موعد دریافت وام شما برسد، اما انتظار شش‌ماهه برای دریافت وام ودیعه مسکن دیگر کاملا عجیب و غریب است. خانواده‌ای که صاحب‌خانه آنها را جواب کرده تأکید دارند باید مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به مبلغ رهن خود اضافه کنند. حقیقتا چطور می‌توانند به صاحب‌خانه بگویند شش ماه صبر کن تا ما وام ودیعه مسکنمان را دریافت کنیم؟

قصه پرغصه هفت‌خان رستم برای دریافت وام‌های مختلف بانکی مدتی است که دیگر به یک معضل اساسی در شبکه بانکی کشور تبدیل شده است. بحرانی که این روز‌ها گریبان مستأجران را گرفته است. خانواده‌هایی که قرار بود با دریافت سریع این نوع وام‌ها قسمتی از استرس‌هایشان برای تأمین سقف بالاسرشان کاهش یابد، حالا باید کفش آهنین بپوشند و از این شعبه به آن شعبه دنبال تأمین مدارک و تضامین اولیه برای دریافت وام باشند.

به گواه دریافت‌کنندگان این وام، فرد بعد از طی شش ماه انتظار در نوبت گرفتن وام، با هزار امید و آرزو به بانک مربوط معرفی می‌شود، اما این معرفی شدن، تازه ابتدای ماجراست و حالا بانک‌ها به بهانه‌های مختلف نظیر مدارک، مستندات وام گیرنده و ضامن نکاتی را مطرح و تأکید می‌کنند که گاه خارج از چارچوب قوانین دریافت وام است. از باز کردن حساب اجباری برای گرفتن دسته‌چک در همان شعبه گرفته تا خواباندن مبالغ قابل توجهی پول در همان حساب جاری تازه افتتاح شده.

خیلی از بانک‌ها هم در این میان از آب گل‌آلود ماهی گرفته و با طی مراحل سفت‌وسخت برای واریز وجه وام گیرنده، وام واریزی را در حساب مسدود نگه می‌دارند تا بلکه روز‌های بیشتری پول در حساب بانکی فرد باقی بماند و نتواند پول را برداشت کند. در این میان گرفتن انواع و اقسام معرفی‌نامه‌ها از ضامن وام‌گیرنده هم مزید بر‌علت است. 

باز کردن حساب جاری با صدور دسته‌چک برای ضامنی که حساب جاری ندارد و می‌خواهد سفته ارائه دهد نیز یکی دیگر از عرف‌های نامتعارف جدید بانکی است. موضوعی که به غیر از افزایش آمار تعداد مشتریان دارای حساب جاری در شعب مختلف بانکی، ارمغان و دستمایه قابل توجهی برای مشتری به همراه ندارد. به نظر می‌رسد یک بار برای همیشه متولیان ذی‌ربط باید به معضل هفت‌خان گرفتن وام‌های بانکی با لحاظ اعمال شاقه برای وام گیرنده و ضامن ورود جدی پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->