کاهش ۵۵ درصدی ارزش صادرات طلای سرخ در ۷ سال گذشته | صادرات زعفران در مسیر سقوط   مهلت خرید از کالابرگ الکترونیکی تا چه زمانی است؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد | طلا دوباره به کانال ۱۱ میلیون تومان رسید (۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) قانون کار هیچ محدودیتی برای تعیین دوباره یا چندباره دستمزد کارگران قرار نداده است قیمت طلای جهانی در بازار امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | درخشش هفتگی طلا در بازار جهانی آغاز پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ از امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) برنامه بانک مرکزی برای افزایش عرضه ارز از امروز (شنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۴) عملیاتی می‌شود خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی در خراسان رضوی از فردا تا سه‌شنبه (۱۲ تا ۱۵ مهر ۱۴۰۴) گرانی طلا و رونق بازار نقره | سرمایه‌گذاری خاکستری جذاب و پرریسک رئیس کل بانک مرکزی خبر داد: افزایش عرضه ارز با نرخ توافقی در مرکز مبادله پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴) حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد چرا سود سهام عدالت برخی‌ها واریز نشد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۴) رشد ۳۴ درصدی صادرات خراسان رضوی در نیمه نخست ۱۴۰۴ | تراز بازرگانی خارجی استان به ۸۳۰ میلیون دلار رسید کشف بیش از ۲۶ هزار کیلوگرم برنج احتکارشده در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) رشد ۴ درصدی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ یکصد و بیست و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود +جزئیات قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش بی‌سابقه قیمت طلا متوقف شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد | طلا وارد کانال ۱۱ میلیون تومان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) ۵ هزار و ۳۲۰ قطعه پلاک طلای پارسیان غیراستاندارد در مشهد جمع‌آوری شد بررسی لایحه تخصیص حق عائله‌مندی به کارمندان زن، در مجلس شورای اسلامی آیا طلای دست دوم مشمول مالیات می‌شود؟ پرداخت ۹۶ درصد مطالبات گندمکاران در خراسان رضوی رشد قابل‌توجه آسفالت راه‌های خراسان رضوی در نیمه نخست سال چالش‌های سرمایه گذاری در گفت‌و‌گو با فعالان اقتصادی خراسان رضوی | صنعت گرفتار خودتحریمی‌ها مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان کشور: ۴۸ درصد گاز و ۴۲ درصد برق کشور را ساختمان‌ها مصرف می‌کنند تخصیص بیش از ۴۲ هزار قطعه سکه طلا در حراج اخیر مرکز مبادله تردد ناوگان حمل و نقل در مرز دوغارون از سرگرفته می‌شود
سرخط خبرها

چند دغدغه شهروندی | هفت‌خان گرفتن وام بانکی

  • کد خبر: ۲۹۵۹۵۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
چند دغدغه شهروندی | هفت‌خان گرفتن وام بانکی
خیلی دور از ذهن نیست که قرار باشد وام ازدواج بگیرید و چند ماهی در صف انتظار پذیرش بانک بمانید. اما انتظار شش‌ماهه برای دریافت وام ودیعه مسکن دیگر کاملاً عجیب و غریب است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خیلی دور از ذهن نیست که قرار باشد وام ازدواج بگیرید و چند ماهی در صف انتظار پذیرش بانک قرار داشته باشید. در نظام بانکی ما البته دور از انتظار نیست که یکی دو بار وارد سایت شوید و چندین بار نام بانک پذیرنده را عوض کنید تا شاید زودتر موعد دریافت وام شما برسد، اما انتظار شش‌ماهه برای دریافت وام ودیعه مسکن دیگر کاملا عجیب و غریب است. خانواده‌ای که صاحب‌خانه آنها را جواب کرده تأکید دارند باید مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به مبلغ رهن خود اضافه کنند. حقیقتا چطور می‌توانند به صاحب‌خانه بگویند شش ماه صبر کن تا ما وام ودیعه مسکنمان را دریافت کنیم؟

قصه پرغصه هفت‌خان رستم برای دریافت وام‌های مختلف بانکی مدتی است که دیگر به یک معضل اساسی در شبکه بانکی کشور تبدیل شده است. بحرانی که این روز‌ها گریبان مستأجران را گرفته است. خانواده‌هایی که قرار بود با دریافت سریع این نوع وام‌ها قسمتی از استرس‌هایشان برای تأمین سقف بالاسرشان کاهش یابد، حالا باید کفش آهنین بپوشند و از این شعبه به آن شعبه دنبال تأمین مدارک و تضامین اولیه برای دریافت وام باشند.

به گواه دریافت‌کنندگان این وام، فرد بعد از طی شش ماه انتظار در نوبت گرفتن وام، با هزار امید و آرزو به بانک مربوط معرفی می‌شود، اما این معرفی شدن، تازه ابتدای ماجراست و حالا بانک‌ها به بهانه‌های مختلف نظیر مدارک، مستندات وام گیرنده و ضامن نکاتی را مطرح و تأکید می‌کنند که گاه خارج از چارچوب قوانین دریافت وام است. از باز کردن حساب اجباری برای گرفتن دسته‌چک در همان شعبه گرفته تا خواباندن مبالغ قابل توجهی پول در همان حساب جاری تازه افتتاح شده.

خیلی از بانک‌ها هم در این میان از آب گل‌آلود ماهی گرفته و با طی مراحل سفت‌وسخت برای واریز وجه وام گیرنده، وام واریزی را در حساب مسدود نگه می‌دارند تا بلکه روز‌های بیشتری پول در حساب بانکی فرد باقی بماند و نتواند پول را برداشت کند. در این میان گرفتن انواع و اقسام معرفی‌نامه‌ها از ضامن وام‌گیرنده هم مزید بر‌علت است. 

باز کردن حساب جاری با صدور دسته‌چک برای ضامنی که حساب جاری ندارد و می‌خواهد سفته ارائه دهد نیز یکی دیگر از عرف‌های نامتعارف جدید بانکی است. موضوعی که به غیر از افزایش آمار تعداد مشتریان دارای حساب جاری در شعب مختلف بانکی، ارمغان و دستمایه قابل توجهی برای مشتری به همراه ندارد. به نظر می‌رسد یک بار برای همیشه متولیان ذی‌ربط باید به معضل هفت‌خان گرفتن وام‌های بانکی با لحاظ اعمال شاقه برای وام گیرنده و ضامن ورود جدی پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->